Külm ilm peletab eestlased Türki

Anette Parksepp
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna lennujaamas ootasid Evgeni ja Tiina oma lendu Türki, et lennata sealt edasi Bulgaariasse. Nad käivad igal aastal Eestist ära, tavaliselt külmal maal.
Tallinna lennujaamas ootasid Evgeni ja Tiina oma lendu Türki, et lennata sealt edasi Bulgaariasse. Nad käivad igal aastal Eestist ära, tavaliselt külmal maal. Foto: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES/

Tänavune suvi pole eestlasi paraku päikese ja soojaga kostitanud, mistõttu põgenevad paljud mujale Euroopasse, eelkõige Türki sooja otsima.

Eesti Turismifirmade Liidu peasekretär Kristen Lahtein rääkis, et praegu on Eesti reisikorraldajate jaoks hea aeg. Põhimõtteliselt kõik pakettreisid on välja müüdud ning viimase hetke reiside peale ei maksa inimestel loota. Enam ei saa reise planeerida ka selle järgi, kus on kõige soojem ning kuhu kõige enam minna soovitakse, vaid reisijad peavad oma plaanid tegema pigem selle järgi, kuhu on võimalik veel üldse lennupileteid ja pakette saada, tõdes Lahtein.

Ta märkis, et kõige enam ostavad inimesed reisipakette Türki. Samuti käiakse palju Horvaatias, Kreekas, Bulgaarias, Hispaanias ja Itaalias.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles