Kaubamaja jätkab võitlust müügimaksu vastu ringkonnakohtus

, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Kaubamaja kontserni juht Raul Puusepp peab poepidamise juures kõige tähtsamaks tarka planeerimist: kuidas, millal, millist ja kui palju kaupa tellida. Lipsuriiulis ei tohi kunagi lips läbi olla, sest see tähendab saamata jäänud raha.
Tallinna Kaubamaja kontserni juht Raul Puusepp peab poepidamise juures kõige tähtsamaks tarka planeerimist: kuidas, millal, millist ja kui palju kaupa tellida. Lipsuriiulis ei tohi kunagi lips läbi olla, sest see tähendab saamata jäänud raha. Foto: Jaanus Lensment

Selver ja Kaubamaja asusid mullu augustis tagasi taotlema müügimaksu 3,27 miljoni euro ulatuses. Kuna ettevõtlusamet sellega ei nõustunud, läks kaupluste emafirma Tallinna Kaubamaja Grupp kohtusse, saavutades reedel osalise kohtuvõidu.

Tallinna Halduskohus tegi reedel kohtuotsuse, millega rahuldas Selveri ja Kaubamaja kaebused Tallinna Ettevõtlusameti maksuotsuste peale osaliselt. Tallinna Halduskohus asus seisukohale, et maksuotsused tuleb tühistada osas, millega määrati müügimaks tehingutelt, mille esemeks olid aktsiisikaubad. Selver ja Kaubamaja jätkavad vaidlust ringkonnakohtus osas, milles kaebused jäeti rahuldamata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles