Homme esitletakse aasta ühte oodatumat nutitelefoni

PM Majandus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Illustratiivne foto telefoniga OnePlus One.
Illustratiivne foto telefoniga OnePlus One. Foto: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES

Hiina telefonitootja OnePlus esitleb homme uut lipulaeva OnePlus 2, mida reklaamitakse kui «2016. aasta tipptelefonide tapjat,» kirjutab NDTV Gadgets.

Eelmisel aastal nutitelefonide turul menuka debüüdi OnePlus One´iga teinud ettevõte usub, et uus mudel teeb silmad ette kõigile järgmisel aastal turule jõudvatele tipptelefonidele.

Seni on uue seadme kohta avalikustatud vaid mõned tehnilised andmed (ning spekuleeritakse ka mitme mudelivariandi turule toomise ümber): sellel on 3300mAh aku, kahe SIM-kaardi tugi, väidetavalt Apple´i iPhone´ist kiirema reaktsiooniga sõrmejäljesensor, USB Type-C port (mis tähendab, et kasutaja ei pea muretsema USB-kaabli valepidi ühendamise pärast ning voolu ja video- ning audiosisu saab liigutada mõlemas suunas). Telefonil on 4 GB muutmälu ning ilmselt metallist korpus.

Ekraani suurus ja lahutusvõime ei ole veel täpselt teada. Erinevatel andmetel on ekraan 5,5-tolline QHD (1440x2560 pikslit) või 5,7-tolline QHD (2056x1440 pikslit, pikslitihedusega 571 pikslit tolli kohta). Samas, ühe lekke järgi on oodata «vaid» HD kvaliteediga (1080x1920 pikslit) ekraani.

Lekete järgi peaks OnePlus 2 protsessoriks olema kaheksatuumaline Snapdragon 810, graafikat peaks vedama Adreno 430 GPU, sisemälu 32GB, esikaamera 8 MP ja tagumine kaamera 13 MP. Operatsioonisüsteemiks peaks olema OnePlusi enda OxygenOS.

Seadme hind jääb ilmselt 322-450 dollari vahemikku, kutsepõhises ootenimekirjas on hetkel juba pea 200 000 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles