LG tõi Eesti turule uue platvormiga 4K nõgusa teleri

Aivar Pau
, tehnoloogiaajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LG nõgus nutiteler
LG nõgus nutiteler Foto: LG

 Tehnoloogiaettevõte LG Electronics tõi Baltimaades müügile kõrgklassi 4K-resolutsiooniga ja nõgusa ekraaniga teleri, mis on ettevõtte 2015. aasta premium-teleriseeria üks uusimaid liikmeid.

Telerid on müügil nii  55- ja 65-tollise ekraaniga ja sellel on ettevõtte uusim nutiteleriplatvorm webOS 2.0 ja kvaliteetne Harman Kardon .

LG ULTRA HD teler näitab 4K resolutsiooniga pilti In-Plane Switching (IPS) 4K paneelilt. Ekraan muudab pildi värvid elavamaks ning originaalkvaliteedi sarnaseks, lubades samal ajal vaadata pilti väga laia vaatenurga alt.

LG True Black Color tehnoloogia täiustab kontrasti ja loob tumedamad ja sügavamad mustad toonid. LG 4K ülesskaleerija aitab tavalist sisu 4K kvaliteedi sarnaseks muuta.

2015. aasta seeria uueks omaduseks on ka LG Natural Color funktsioon, mis vähendab värvi taastootmise vigu ning Contrast Optimizer suurendab värvikontrasti ja heledust.

 LG pildikvaliteeti täiustab ka ULTRA Surround helisüsteem, mis kaasab vaataja ekraanil toimuvasse nii nagu kinos. Helitööstuse ühe juhtiva kaubamärgi Harman/Kardoni poolt loodud kõlaritesüsteem loob ühtlast, müravaba heli, millel on sügav bass ja lai ribalaius.

Foto: LG

LG patenteeritud nutiteleri platvormi webOS 2.0 alglaadimise aega on vähendatud kuni 60 protsenti ning sisule ligipääs on muudetud palju sujuvamaks ja kiiremaks. webOS 2.0 juures on ka uus My Channels funktsioon, mis lubab kasutajatel seadistada oma lemmikkanaleid mugavuse eesmärgil otse peamenüüsse. webOS 2.0 platvormi on ka kiirem sisse lülitada – avalehe aktiveerimise ja rakenduse käivitamise aega on vähendatud 70 protsenti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles