Microsoft tegi ajalugu ja tõi äpi esmalt välja iOS’i kasutajatele

Aivar Pau
, tehnoloogiaajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Microsoft Send
Microsoft Send Foto: engadget.com

Peagi uue Windows 10 teenusplatvormiga välja tulev ja hiljuti mobiiliäri suurkoondamisest teatanud Microsoft sai täna hakkama huvitava sammuga, kui tuli oma uue telefonirakendusega välja esmalt iOS’i aga mitte enda Windows Phone telefonidele.

Uus lahendus nimega Microsoft Send on iseenesest uudne ja põnev: see seob omavahel vana hea klassikalise Outlooki ja kaasaegse messengeri  kerge vestluse teenused, teatas Microsoft.

Kuna teenusel on ligipääs kõigile Outlook’i  kontaktidele, on äpi kaudu võimalik kerge vaevaga ja kiirelt kolleegile teatada soovist temaga 10 minuti pärast trepil kohtuda  - tundub palju kiirem ja mugavam viis, kui talle helistada või e-kiri saata. Nimelt ei tule sellise kiirsõnumi saatmisel täita subjekti rida, mis teeb sõnumivahetuse veelgi kiiremaks.

Sõnumi saajal omakorda on võimalik, saabunud teatele kiirvastus saata ja Microsoft on selleks isegi valikvastused välja pakkunud. Rakenduses on näha kõik selles alustatud vestlused, mitte aga Outlookis vahetatud e-mailid. Samas vestlused talletatakse ja neile on võimalik ligi pääseda ka Outlookis.

Microsofti teatel on Send teenus hetkel kättesaadav vaid USA ja Kanada iOS’i kasutajatele, kuid hiljem ka Androidi ja Windows Phone’i omanikele. Lisaks peab hetkel teenuse kasutamiseks omama Office 365 business või education tasemega kontot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles