Vare: uue juhi esimesed ülesanded on uus meeskond ja kaubaveod

Aivar Õepa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raivo Vare.
Raivo Vare. Foto: Liis Treimann

Eesti Raudtee nõukogu esimehe Raivo Vare sõnul on ettevõtte uue juhi Sulev Loo ees seisvad esimesed ülesanded uue meeskonna komplekteerimine, tööõhkkonna stabiliseerimine ning kaubavedude mahu suurendamine.

Leping on nõukogul Looga veel sõlmimata, kuid põhimõtteline nõusolek on olemas. «Loodame, et ta saab tööd alustada 1. septembrist,» ütles Vare.

Vare sõnul olid kõik juhatuse esimehe kandidaadid ühtlaselt tugevad. «Kuid i täpp, see, mis praegu on väga tähtis, on tulubaasi suurendamine, mis tähendab eelkõige kaubaveo mahu suurendamist. Eesti Raudtee on küll vedaja ega saa otse kaubavoogu kasvatada, kuid saab kaudselt palju ära teha selleks, et maht kasvaks,» rääkis Vare.

Uue juhatuse kinnitab ametisse nõukogu, kuid Vare sõnul oodatakse meeskonna komplekteerimist Loolt. «Oleme ka varem seda öelnud, et uus juht saab võimaluse oma meeskond ise kokku panna,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles