Airbaltic avab Tallinnast kaks uut lennuliini

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Airbalticu lennuk Tallinna lennujaamas.
Airbalticu lennuk Tallinna lennujaamas. Foto: Mihkel Maripuu

Läti lennufirma avab 2016. aasta märtsis Tallinnast kaks uut lennuliini Amsterdami ja Stockholmi.

Tallinna Lennujaama inglisekeelsele Wikipedia lehele on ilmunud märge, et Airbaltic avab tuleva aasta 17. märtsist kaks uut liini Tallinn-Amsterdam ja Tallinn-Stockholm (Bromma).

Lennujaama kommunikatsioonijuht Margot Holtsi sõnul on lennufirmal tõesti plaanis nimetatud liinidel lendama hakata. «Jah, järgmisest aastast. Nad ei ole ise sellest ametlikult teatanud ja seetõttu meie sellest väga ei saa rääkida, kuid piletid on müügis ja see ei ole enam suur saladus,» märkis Holts.

«Meie andmetel avatakse Amsterdami liin 27. märtsist kuni 29. oktoobrini. Tegu on siis hooajalise ja igapäevase liiniga. Stockholmi liin on samuti avatud 27. märtsist kuni 29. oktoobrini ning lennud väljuvad kaks korda päevas kuuel päeval nädalas,» sõnas Holts.

Praegu lendab Airbaltic Tallinnast nelja sihtkohta: Pariisi, Viini, Riiga ja Berliini. Samadel liinidel lendab Tallinnast ka Eesti riigile kuuluv Estonian Air.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles