Eestlaste Bike-ID pääses Euroopa parimasse ärikiirendisse Startupbootcamp

Aivar Pau
, tehnoloogiaajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bike-ID veeb
Bike-ID veeb Foto: Bike-ID

Enam kui 250 Startupbootcamp’i ärikiirendi programmi kandideerinu seast hinnati 11 võimekaima iduettevõtte hulka ka eestlaste Bike-ID.

Valiku parimatest ettevõtetest tegid programmi mentorid ning partnered, näiteks esindajad suurettevõtetest nagu Mercedes-Benz, Deutsche Bahn, Airbus, Cisco jaTNT.

Vähem kui kuu aja pärast algavas Startupbootcamp’i Smart Transport & Energy Class 2015 programmis kohtuvad Bike-ID asutajad enam kui 50 mentoriga, et lihvida ettevõtte ärimudelit, leida vajalikke kontakte, mille toel oma ettevõtmist laiendada.

«Bike-ID jaoks on kiirendisse pääsemine tohutu tunnustus ja võimalus rahvusvaheliselt areneda. Ainuüksi kolm päeva kestnud finaalvoorus mentorite ja partneritega suheldes saime palju vajalikku tagasisidet ning kontakte, mille pinnalt edasi töötada,» selgitas ettevõtte tegevjuht Meeri Klausen.

Lisaks koolitustele, mentoritele ja kontaktidele annab Startupbootcamp Bike-ID’le ka 15 000 euro suuruse rahastuse ning programmi partnerid 450 000 euro väärtuses krediiti ettevõtte teenuste arendamiseks.

Bike-ID startis tänavu kevadel Eestis tasuta rattaregistri teenusega, pakkudes ka jalgrataste turvamärgistust ning kindlustust uutele ratastele.

Ettevõtte ambitsioon on pakkuda rattaregistri teenust rahvusvaheliselt üle maailma. Rattaomanike paremaks tuvastamiseks toodab ettevõte jalgrataste turvamärgistust, mis koosneb turvakleebisest ning 300-st mikromärgist.

«Hetkel on arendamisel ka uudne kindlustusaplikatsioon, mis võimaldaks nii uuele kui ka kasutatud rattale kindlustuse sõlmimist vaid mõne minutiga,» selgitas Klausen.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles