Tarkvarafirma Zeroturnaround kaasas 5 miljonit dollarit

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ZeroTurnaroundi kontor Tartus
ZeroTurnaroundi kontor Tartus Foto: Zeroturnaround

Tarkvaratootjatele suunatud lahendusi pakkuv Zeroturnaround kaasas B-seeria investeeringuvoorus 5 miljonit dollarit (4,5 miljonit eurot), vooru põhiinvestor oli Bain Capital Ventures.

Vooru juhtis Bain Capital ning selles osales ka Western Technology Investment, mis on mõlemad investeerinud ettevõttesse ka varem. Kokku on 2007. aastal loodud ettevõte kaasanud 15 miljonit dollarit, teatas Zeroturnaroundi.

Saadud vahenditega plaanib ettevõte palgata uusi arendajaid, jätkata toodete JRebel ja XRebel arendamist ning laiendada platvormituge.

Ettevõte soovib olla tarkvaraarenduse protsessis ning selle efektiivsemaks muutmises turuliider, ütles Zeroturnaroundi asutaja Jevgeni Kabanov. "Meie senine tulemus ja toetus investoritelt nagu Bain Capital Ventures kindlustab, et täidame oma eesmärgi," rääkis ta.

"Zeroturnaround on ehitanud äärmiselt eduka äri, lahendades mõned suurematest probleemidest tarkvaraarendajate elus," kommenteeris Bain Capital Venturesi tarkvaraosakonna juhataja Ben Holzman.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles