Reinsalu plaanib luua konkurentsivõimelise ärikeskkonna juhtgrupi

Crisely Apri
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas Reinsalu.
Urmas Reinsalu. Foto: Peeter Langovits

Justiitsministeerium soovib Eesti ettevõtluskeskkonna arendamise nimel luua ettevõtjatega koostöös konkurentsivõimelise ärikeskkonna juhtgrupi, mille eesmärgiks oleks ettevõtlust takistavate tegurite ning muutust vajavate valdkondade kaardistamine.

Juhtgrupi tegevus hõlmaks ka ettepanekute esitamist riigipoolseteks tegevusteks, millega ettevõtlust soodustada ja majanduselu elavdada, kirjutas justiitsminister Urmas Reinsalu ettevõtlusorganisatsioonidele adresseeritud kutses.

Ministri arvates võiks ärikeskkonna edendamise juhtgrupp võtta oma töö aluseks eelmise valitsuse poolt heaks kiidetud programmi „Ettevõtja õigus 2“, milles on  kaardistatud tegevused, mis võiks ettevõtluskeskkonda parandada ja äri tegemist soodustada,  ent välistatud pole ka asjaosaliste uued soovid ja ettepanekud.

Kuna alates septembrist on justiitsministeeriumi valitsemisalas ka konkurentsiõigus, peab minister antud valdkonna edendamist üheks prioriteediks. Reinsalu lisas ka, et ministeeriumi kindlaks eesmärgiks on jätkata ettevõtlusele suunatud halduskoormuse vähendamist

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles