Linnamäe uus äri tekitab loomaarstides pahameelt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Linnamäe.
Margus Linnamäe. Foto: Margus Ansu

Apteegi- ja kinnisvaraäri kõrvale viimastel aastatel meediaettevõtteid omandanud suurärimees Margus Linnamäe plaanib nüüd ka veterinaarravimite turu veelgi rohkem enda poole kallutada. Turuosalised peavad Linnamäe juriidiliselt küll korrektseid samme aga ebaeetiliseks, kirjutab Äripäev.

Kui loomaravimite hulgimüügis kuulus mullu Linnamäe Magnum ASi tütarfirmale Magnum Veterinaaria ligikaudu 26 protsenti turust, siis lähiaastatel võib see protsent jõuliselt kasvada, sest Pet City nime all avatavad lemmikloomapoed ja loomakliinikud teevad Linnamäe lähiaastatel ka jaemüügis suurimaks tegijaks.

Tartus asuva Janne Orro Loomakliinik OÜ üks omanikest Janne Orro-Taruste, kes on ka Eesti Väikeloomaarstide Seltsi president, ütleb, et loomaarste ajab Linnamäe käitumine vihale. «Aastaid oleme olnud Magnum Veterinaaria kliendid ja sisuliselt oleme meie neile kasumi teeninud ja nüüd tehakse meie teenida aidatud raha eest meile endale väga suur konkurent,» lausub ta.

Loe pikemalt Äripäevast.

Margus Linnamäe on Postimehe suuromanik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles