Millistele tööintervjuu küsimustele on tulnud vastata Netflixi kandideerijatel?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Netflixi logo
Netflixi logo Foto: SCANPIX

Personalifirma Glassdoor on kokku kogunud 23 kõige keerulisemat ja põnevamat tööintervjuu küsimust, millele striimimiskeskkonda Netflix kandideerinud töötajad on pidanud vastama.

1. «Mitu purki värvi läheks vaja Boeing 747 ühe tiiva värvimiseks?» (töökoht: turundusspetsialist)

2. «Mida tähendab sõna empaatia?» (töökoht: klienditeenindusspetsialist)

3. «Kuidas sa testiks viimase iPhone´i antennisüsteemi?» (töökoht: QA testija)

4. «Vihane klient helistab ja ütleb, et lapsele tellitud mudilastesaate asemel saadeti talle hoopis õudusfilm, mille pahaaimamatu laps ka videomängijas tööle pani. Kuidas sa probleemi lahendaks?» (töökoht: klienditeenindusspetsialist)

5. «Mida sa vastaks helistajale, kes soovib rääkida sellest, miks Blockbuster (USA videolaenutuskett, toim) on parem kui Netflix?» (töökoht: klienditeenindusspetsialist)

6. «Räägi mulle millestki, mida sa oled kunagi minevikus teinud, kuid mitte kunagi elus enam ei teeks?» (töökoht: tarkvarainsener)

7. «Kes on sinu arvates Netflixi konkurendid ning miks?» (töökoht: loovjuht)

8. «Kuidas suudad harjuda oma eelmise töökoha ja Netflixi töökultuuri erinevustega?» (töökoht: tarkvaraspetsialist)

9.  «Milline vallandamisotsus oli su elus kõige raskem?» (töökoht: keskastmejuht)

10. «Räägi mulle ühest juhtumist eelmises töökohas, kus sa ebaõnnestusid või ei saanud ülesandega hakkama.» (töökoht: koordinaator)

11. «Milline on sinu lemmikfilm ja teleseriaal ning kuidas meeldib sulle neid vaadata?»(töökoht: tarkvarainsener)

12. «Ütleme, et tegevjuht asutb su laua juurde ja küsib sult arvamust mõnele uuele turule astumise kohta. Kuidas sa paneks paika turu suuruse ning faktorid, mida Netflix peaks selleks kaaluma?» (töökoht: finantsanalüütik)

13. «Räägi, mis täpsemalt juhtub siis, kui sa sisestad oma veebibrauseri aadressiribale www.netflix.com ning sulle kuvatakse meie keskkonna sisu?» (töökoht: tarkvarainsener)

14. «Keda sa sinu praeguse tööandja tiimist vallandaks ja kelle meeskonda alles jätaks? Miks?» (töökoht: tarkvarainsener)

15. «Kui palju inimesi oled sa oma karjääri jooksul vallandanud?» (töökoht: inseneriosakonna direktor)

16. «Kui Netflix peaks otsustama Aasia turul laieneda, kuidas sa hindaks kogu turu suurust ning mida saaks Netflix teha, et turg endale haarata?» (töökoht: finantsanalüütik)

17. «Kuidas sa käituks töötajaga, kellel on tihti probleeme õigeaegselt tööle jõudmisega, samas kui meil ei ole sellel alal kindlaid reegleid paika pandud?» (töökoht: klienditeenindusjuht)

18. «Kuidas teeksid kindlaks, kas hind on potentsiaalse kliendi jaoks kõige olulisem faktor, mille järgi ta otsustab Netflixi kasutajaks hakata või mitte?» (töökoht: turuanalüütik)

19. «Nimeta viis seadet, mille abil on võimalik Netflixi kasutada.» (töökoht: süsteemiinsener)

20. «Kuidas suudad sa hakkama saada pöörasel kiirusel lähenevate tähtaegadega ning meeletu töötempoga?» (töökoht: tarkvarainsener)

21. «Kuidas suudad sa juhtida inimesi, kes on sinust kaks korda vanemad?» (töökoht: ärijuht)

22. «Mida sa teeksid, kui sa oleksid Netflixi tegevjuht?» (töökoht: partnertoodete juht)

23. «Räägi, kuidas sa suudad koos töötada inimesega, kellel on mingid väga selged veendumused?» (töökoht: tarkvarainsener)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles