SEB Eesti saab uue juhi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Allan Parik
Allan Parik Foto: Andres Haabu / Postimees

Senine SEB Balti divisjoni ettevõtete panganduse juht Allan Parik asus tööle SEB Eesti juhina, mille senine juht Riho Unt asus tema kohale.

«Olles töötanud 20 aastat SEB ettevõtete panganduse valdkonnas, neist viimased kolm rahvusvahelisel tasandil, on mul heameel naasta juhtima Eesti organisatsiooni,» märkis SEB Panga järgmine juhatuse esimees Parik, teatas ettevõte.

«Mul on heameel anda panga juhtimine üle endisele juhatuse liikmele, kogenud Allan Parikule ning ise liikuda SEB peakorterisse, et sealt juhtida panga ettevõtete pangandust Baltimaades,» ütles SEB juhatuse esimees Unt.

Allan Parik töötab pangas alates 1995. aastast. Alates 2012. aastast on Parik olnud SEB Balti divisjoni juhatuse liige.

Unt on SEB organisatsioonis töötanud ligi viisteist aastat, alustades 2001. aastal panga e-tehnoloogia ja operatsioonide divisjonis. 2007. aasta lõpust on Unt olnud SEB Panga juhatuse liige, millest viimased viis aastat on ta olnud SEB Panga juhatuse esimees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles