SEB uus majandusanalüütik: mul on suured kingad täita

Anette Parksepp
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

SEB värske majandusanalüütik Mihkel Nestor möönis videointervjuus Postimehele, et peale Hardo Pajulat ja Ruta Arumäed tööle asudes on tal suured kingad täita, kuid lisas, et iga analüütik peab leidma oma tee ja niši.

Nestor, kellel on seitsmeaastane töökogemus analüütikuna, arvas, et on paljuski Arumäega sarnane. «Kui vaadata tema varasemaid väljaütlemisi, siis ma usun, et ma paljudes seisukohtades ka nõustun temaga,» sõnas ta.

Eesti majanduse praegust seisu kommenteerides möönis Nestor, et ega sel väga halvasti ei lähe. Tema hinnangul on probleem pigem selles, et inimeste ootused ja tegelik majanduskasv ei lähe enam kokku. Analüütik  märkis, et kuigi Eesti on näinud viimasel aastal-kahel aastal väga kiiret palgakasvu, ei pruugi see nii jätkuda: «Huvitav on siis näha, kas töötajad ka sellega lepivad.»

Tulevikuprognoosid sõltuvad Nestori sõnul sellest, mis hakkab toimuma Euroopas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles