VKG suurosanik: Rohumaa kavandab tulevikku koos abikaasaga

Andres Reimer
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Rohumaa.
Priit Rohumaa. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

VKG juht Priit Rohumaa teatas oma lahkumissoovist ettevõtte nõukogule eile. Omanikud kirjeldavad lahkuvat tegevjuhti ainult ülivõrdes ja toovad põhjuseks keskendumise isikliku elu korraldamisele.

«Omanikel pole Priidule mitte ühtegi etteheidet ja meil on väga kahju, et ta otsustas teha oma elus pöörde,» ütles VKG suurima aktsiapaki omanik Priit Piilmann. «Ta jääb ametisse kuni 1. septembrini ning me ei tee talle lahkumiseks takistusi, kui me pole selle ajani talle asendajat leidnud.»

Piiklmann nimetas vähe tõenäoliseks, et ettevõttele oleks võimalik leida uus juht puhkuste perioodil ehk juunis või juulis.

Rohumaa juhtimisel saavutas VKG edu nii firma arendamisel kui ka ettevõtte eesmärkide tutvustamisel avalikkusele ja poliitikutele. Omanikud oleksid näinud teda kindlasti jätkamas, kuid Rohumaa kinnitusel mõistavad isiklikule elule pühendumise vajadust. «Ta kindlasti esmalt puhkab, arutab oma tulevikuplaane abikaasaga,» rääkis Piilmann. «Võib ainult ette kujutada elu, kui sa oled tööle nii pühendunud, et näed ettevõtet juba ka unes. Sellise tippjuhi töö kõrval on raske oma isiklikku elu elada.»

Eesti ühe olulisimale ettevõttele juhi leidmiseks kuulutab Viru Keemia Grupp välja avaliku konkursi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles