Ciscost lahkuvad kolm tippjuhti

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cisco logo.
Cisco logo. Foto: SCANPIX

Cisco uus tegevjuht Chuck Robbins on välja valinud ettevõtte uue juhtkonna tarbeks viis naist ja meest. Kolm senise 13 liikmelise juhtkonna liiget lahkuvad ettevõttest, kirjutab Wall Street Journal.

Ettevõttest lahkuvad strateegiajuht Padmasree Warrior, äriteenuste juht Edzard Overbeek ning tööstuslahenduste juht Wim Elfrink.

Cisco on hetkel maailmas võrguseadmete ettevõtetele müügis globaalne liider, omades umbes 38 miljardi dollari suurusest turust pea pool ehk pea neli korda rohkem kui kaks järgnevat rivaali Hewlett-Packard ja Huawei kahepeale kokku.

Ettevõte soovib sarnaselt teistele tarbetehnoloogiaettevõtetele nagu Hewlett-Packard ja IBM eemalduda oma senisest tuumikärist ehk seadmete valmistamisest ja müügist ning keskenduda tarkvara, internetiturbe ja andmekeskuste ärile, mis on hetkel näitamas kiiret kasvu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles