Tallinn 2011 reklaamib end Berliini Brandenburgi väravates

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn 2011 reklaami asukoht.
Tallinn 2011 reklaami asukoht. Foto: SA Tallinn 2011

Tallinn reklaamib end kolme päeva jooksul Berliinis ja Bremenis Saksamaa ühendamise 20. aastapäeva pidustuste raames.

Tänasest pühapäevani tähistab Saksamaa suurejooneliste pidustustega Berliinis ja Bremenis riigi ühendamise 20. aastapäeva.

Enam kui kahe miljoni osalejaga rahvapeol reklaamib end ka Euroopa kultuuripealinn Tallinn 2011, kasutades selleks Brandenburgi väravaid.
Eksklusiivne reklaamileping võimaldab Tallinnal reklaamida end kolme päeva jooksul nii Berliinis kui ka tänavu üleriigilisi pidustusi vedavas Bremenis.

Bremenis asuvad videoekraanid rahvapeo keskpunktis Raekoja platsil, Berliinis aga paigutatakse ekraanid koos suure lavaga 17. juuni tänavale Brandenburgi väravate ette.
Peopaikadesse püstitatavatel 40-ruutmeetristel videoekraanidel saadab Tallinn 2011 sakslastele oma pidupäevatervituse ning kutsub kõiki kultuuripealinna külla.

1. oktoobri õhtul, mil Bremenis toimuv VIP-vastuvõtt võõrustab riigijuhte ja aukülalisi, kõlab Tallinn 2011 küllakutse ekraanidel ingliskeelsena.

Kolmepäevane rahvapidu kulmineerub pühapäeval, 3. oktoobril Berliinis, mil Brandenburgi väravate ees tervitab publikut Saksamaa Liitvabariigi kantsler Angela Merkel.

«Tänu suurtele videoekraanidele ja teleülekannetele enam kui kahe miljoni silmapaarini jõudev reklaamikampaania on üks osa sihtasutuse Tallinn 2011 tänavustest välisturunduslikest sammudest. Selle kampaaniaga pöörame uuele Euroopa kultuuripealinnale Tallinnale tähelepanu riigis, mis on kogu Euroopas tuntud just pikaajalise elava kultuuriturismi poolest,» rääkis SA Tallinn 2011 juhatuse liige Jaanus Mutli.

Sel aastal reklaamib SA Tallinn 2011 Euroopa kultuuripealinna veel ka oktoobris toimuval rahvusvahelisel turismimessil INVETEX Peterburis ja kultuuripäevadel «Tallinna kohtumised Peterburis» ning novembris Mardilaadal Helsingis ja WTM turismimessil Londonis. Novembris viiakse Helsingis läbi ka Tallinn 2011 välireklaamikampaania.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles