Menukite autor Robert Kiyosaki tuleb Eestisse

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Kiyosaki
Robert Kiyosaki Foto: SCANPIX

27. oktoobril toimuv Wealth Forum toob Tallinnasse ette mitu rahvusvahelist tippkoolitajat. Ürituse peaesinejaks on maailmas enimmüüdud finantsraamatu «Rikas isa, vaene isa» autor Robert Kiyosaki.

Wealth Forumi peakorraldaja, Edu Akadeemia eestvedaja Roland Tokko sõnul on rohkem kui kolmandik Wealth Forumi piletitest planeeritud Edu Akadeemia koostööpartneritele kaheksas riigis – lisaks Eestile kõigis naaberriikides ning Ungaris, Bulgaarias ja Küprosel.  

«Suure huvi põhjuseks on asjaolu, et peaesineja Robert Kiyosaki esineb Euroopas haruharva ning tänavu õnnestus meil üks tema kahest Euroopa-esinemisest tuua just siia Eestisse. Seetõttu on arusaadav ka suur rahvusvaheline huvi Tallinnas toimuva Wealth Forumi vastu,» selgitab ta.  

Jaapani päritolu Robert Kiyosaki on finantskoolitaja, investor, ettevõtja ja bestsellerite autor. Tema raamatuid on müüdud maailmas rohkem kui 35 miljonit eksemplari. Vaieldamatult tuntuim teos «Rikas isa, vaene isa» innustab lugejat saavutama finantsvabadust läbi investeerimise, kinnisvara, ettevõtluse ja suurema rahandusliku intelligentsuse. 

Üritusele müüakse 3500 piletit. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles