Meelelahutusportaal Buzzfeed plaanib börsile minna

PM Majandus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meelelahutusportaal Buzzfeed plaanib börsile minna
Meelelahutusportaal Buzzfeed plaanib börsile minna Foto: SCANPIX

Maailma kõige populaarsemate meelelahutusportaalide hulka kuuluv Buzzfeed plaanib ettevõtte tegevjuhi Jonah Perretti sõnul minna börsile, kirjutab Re/Code.

Rohkem kui 1000 inimesele tööd andva BuzzFeedi tegevjuht Perrett ei täpsustanud täpset börsile mineku ajakava, kuid kinnitas, et see on lähitulevikus plaanis.

2006. aastal asytatud BuzzFeed on üks maailma suurimaid veebipõhiseid meelelahutus- ja uudisteportaale. Selle igakuiste lugejate arv küündib sadadesse miljonitesse ning portaali poolt vahendatavaid videosid vaadatakse igas kuus rohkem kui 1,2 miljardit korda.

Viimastel aastatel on portaal lisaks meelelahutuslikule sisule hakanud 2011. aastal palgatud peatoimetaja Ben Smithi käe all tootma ka tõsisemat ajakirjandust - pikemaid reportaaže ja uudislugusid.

2014. aasta augustis investeeris ettevõttesse Silicon Valley üks edukaim riskikapitalifirma Andreessen Horowitz, hinnates portaali väärtuseks 850 miljonit dollarit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles