Raimo Matvere asemel hakkab CV-Online'i turundust juhtima Heikko Gross

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raimo Matvere
Raimo Matvere Foto: Erakogu

Ettevõtte senine turundusjuht Raimo Matvere läheb digitaalagentuuri ADM Interactive uut ärisuunda välja töötama.

Matvere sõnul otsustas ta töökohta vahetada ADMi poolt tehtud väga huvitava pakkumise tõttu.

«Asusin tööle CV-Online`i just siis, kui majanduskriisi suurim langus oli algamas. Seega oli suurimaks väljakutseks mõistlik ja tulemuslik turundustegevus mitu korda vähenenud eelarvete ja ressursside tingimustes,» rääkis Matvere.

Matvere sõnul sundis see rohkem mängu panema loovust ja koostööoskusi.

«Usun, et keerulisel ajal tehtud valikud on end õigustanud - CV-Online on täna selgeima kuvandiga tööportaal, mille külastajate, tööpakkumiste ja CV sisestajate arv näitab pidevat kasvutrendi.»

Tänaseks on Matvere sõnul tehtud ka enamik ettevalmistusi uue kujundusega veebilehe väljatoomiseks.

Uuest ametist  ja ootustest rääkides ütles Matvere, et esiteks on raske panna vastu kiusatusele püüda eesmärke koos Eesti digitaalvaldkonna tipptegijatega.

Teiseks ootab ta uuelt töölt kindlasti põnevust ja palju uusi teadmisi ning kogemusi.

«Varasemast erinevad on nii valdkond kui minu roll ja vastutus tööprotsessis. Seega on väljakutse vastuvõtmise taga soov end proovile panna ja leida endas uusi võimeid ja sisemisi ressursse,» tõdes Matvere ja lisas, et loodetavasti suudab ta siinkohal üllatada positiivselt ka iseennast.

Siiski pole Matvere kinnitusel ADMi siirdumisel väheoluline ka aspekt, et ta liigub esimest korda n-ö «majasisese» spetsialisti poolelt agentuuri ehk teenusepakkuja poolele.

Matvere asemel tema tööülesanded üle võttev Gross töötas varem Kus.ee turundusjuhina, kus ta viis läbi muuhulgas mõtteviisi- ja kotivahetuspäeva 2009. aasta augustis, mil vahetati kilekotte riidest kottide vastu.

Grossil on ajakirjanduse ja suhtekorralduse eriala bakalaureusekraad ning praegu on ta kommunikatsioonijuhtimise magistrant Tartu Ülikoolis.

Matvere on varem töötanud Elionis digitaalturunduse projektijuhina ning enne seda ligi kolm aastat samas ettevõttes suhtekorraldusjuhina.

Matvere on lõpetanud Tartu Ülikooli suhte- ja teabekorralduse eriala.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles