Palo: linnahalli kordategemiseks käib töö mitmete huvilistega

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna linnahall.
Tallinna linnahall. Foto: Martin Ilustrumm

Ettevõtlusminister Urve Palo sõnul on alates sügisest käinud Tallinna linnaga läbirääkimised linnahalli kordategemiseks ning on mitmeid huvilisi, kes on kolmanda osapoolena valmis juurde tulema.

See on unikaalne asukoht. See oleks ka väga aktraktiivne välisturistidele. Sellist kohta, kus turismi- ja messikeskus asub praktiliselt vanalinnas, mina ei tea. See oleks väga, lihtsalt öeldes, kihvt ja hea tõmbekeskus, rääkis Palo esmaspäeval riigikogu liikmete arupärimistele vastates.

Projekti realiseerumiseks on Palo sõnul kõige olulisem linna ja riigi koostöö. Eesti riigi poolt on projektis valmis osalema Tallinna Sadam. «Meil on mitmeid huvilisi, kes oleksid valmis tulema kolmanda poolena juurde,» ütles Palo. «Ei ole saladus, et me oleme Hard Rockiga kohtunud väga kõrgel tasemel, aga neid huvilisi on veel. Nii et töö käib. Mina väga loodan ja siin on kõige tähtsam just see riigi ja linna koostöö, siis saab see ka tehtud. Täna ma ei näe, et see ei võiks toimuda.»

Ettevõtlusminister rõhutas, et riik ja linn ei taha teha uut Saku suurhalli, et riik teeb ja pärast maksab peale. Hiljem peaks see keskus end Palo sõnul ära tasuma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles