Eestis tegutsev idufirma toodab võtmehoidja suurust telefonilaadijat

Kadri Hansalu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bold Knot laadija
Bold Knot laadija Foto: BOLD Gadgets

Ühisrahastussaidile Indiegogo laeti paar päeva tagasi uus projekt, BOLD Knot. Artikli kirjutamise hetkel on projekti rahaliselt toetanud 447 inimest, kes on toote arendamiseks ideesse investeerinud 23 543 eurot ehk kogutud oli juba üle 150 protsendi soovitust.

BOLD Knot on võtmehoidja suurune telefonilaadija. Lisaks laadimisfunktsioonile peitub tootes väike aku. Projekti lähemalt uurides selgub, et selle taga on Eestis tegutsev rahvusvaheline tiim, kirjutab Kiip.ee.

Toodet arendab Bold Gadgets nimeline ettevõtte, kuhu kuuluvad kolm palestiinlast ning üks ameeriklane. Firma soov on toota ilusaid ning stiilseid tehnikavidinaid. Praegust toodet on tiim arendanud juba neli aastat. Tootearendust alustasid idee kaasautorid Ismat Tuffaha ja Lama Mansour oma kodumaal ehk Palestiinas.

Poliitilistest põhjustest tulenevalt ei saanud tiim sealsel turul toodet soovitud tempole arendada. Tuul saadi tiibadesse alles tänavu märtsis, mil kaasautorid kolisid Eestisse ning liitusid riistvarakiirendi BuildIT-iga.

Loe pikemalt portaalist Kiip.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles