Kohus kuulutas välja Peep Mühlsi pankroti

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peep Mühls.
Peep Mühls. Foto: Toomas Huik

Harju maakohus kuulutas teisipäeval välja endise Eesti Koostöö Kogu juhi Peep Mühlsi pankroti.

Mühlsi pankroti väljakuulutamist taotles OÜ Levalex Invest, mis tegeleb finantsteenuste osutamise ning ärinõustamisega. Teisipäeval otsustas kohus ettevõtte avalduse rahuldada.

Aprilli lõpus otsustas Harju maakohus Mühlsilt tagaseljaotsusega välja nõuda ka võlgnevuse suurusega 1991,82 eurot Eesti Inkasso OÜ kasuks.

Teisipäevase seisuga oli Mühlsil maksu- ja tolliameti andmetel ka võlg riigi ees, nimelt on tal alates märtsi lõpust tasumata maamaks summas 201 eurot, millele on lisandunud intress 5,90 eurot.

Praegu kuulub Mühlsile Äriregistri andmetel konsultatsiooniteenuseid pakkuv Maiblum OÜ, mis viimastel aastatel aruandeid esitanud ei ole. Lisaks kuulub talle üks kinnistu Põltsamaa linnas.

Mühls on ka Eesti Rotary Keskuse juhatuse liige. Samuti kuulub Mühls Püha Vaimu Kiriku SA ning Tallinna Toomkooli SA nõukogudesse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles