Šoti miljardär tahab Eestisse tuua odavbussiliini

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praegu on alust arvata, et kõik reisijad ei kasutanud nõuetekohaselt turvavarustust.
Praegu on alust arvata, et kõik reisijad ei kasutanud nõuetekohaselt turvavarustust. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Oktoobri algusest saavad hakata tegutsema ka kommertsveoliinid, mis on tekitanud šotlasest miljardäril Brian Souteril huvi avada Eestis odavbussifirma. 

Aprillis registreeriti äriregistris Bus Transport Holding OÜ, mille juhatuses on Souteri osalusega Poola Polski Busi ja Soome Onnibussiga seotud inimesed, juba on märgatud ka esimesi busse, vahendab Äripäev.

Ettevõtte asutaja ja praeguse omaniku, Advokaadibüroo Deloitte Legal jurist Kadri Rebane vastas, et advokaadibüroo tegutseb kliendi huvides ning nõustab klienti tema äriprojektides.

Souteri investeerimisfirma Souter Investmentsi investreeringute juht John Berthinussen märkis, et nad tegelevad uute turgude hindamisega, eriti nendega, mida iseloomustavad avatud ja läbipaistavad äritavad.

Loe pikemalt Äripäevast

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles