Suhtekorraldusbürood Euro RSCG PR hakkab juhtima Rivo Saarna

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rivo Saarna
Rivo Saarna Foto: Euro RSCG

Sellest nädalast alustab suhtekorraldusfirma Euro RSCG PR (Idea Public OÜ) tegevjuhi ja juhatuse liikmena tööd seni Audi Eesti turundust juhtinud Rivo Saarna.

Euro RSCG PR praegune tegevjuht ja juhatuse liige Karin Väljamäe asub 1. jaanuarist ajutiselt elama ja õppima Londonisse, jätkates ettevõtte juhatuse liikme ja strateegilise konsultandina nii käesoleva aasta lõpuni kui järgnevatel aastatel.

2003. aastal alustanud Euro RSCG PR (Idea Public OÜ) ühe asutaja, partneri ja pikaaegse juhi Karin Väljamäe sõnul on seitse aastat juhtivate suhtekorraldusettevõtete hulgas püsinud Euro RSCG PR olnud strateegiliseks partneriks paljudele riigiinstitutsioonidele ning eraettevõtetele.

«Nii Euro RSCG PR Eestis kui meie tütarettevõtted Lätis ja Leedus on aasta-aastalt oma postitsiooni suhtekorraldusturul tõstnud ning lähiaastate eesmärk on oma turuosa kasvatada vähemalt 20 protsenti,» rõhutas Väljamäe.

Väljamäe sõnul annab Rivo Saarna kaasamine ettevõtte juhtimisse ettevõttele juurde

väärtusliku kogemuse turunduskommunikatsiooni valdkonnas ning kindlustab, et kliendid saavad kvaliteetse, pikaajalisel kogemusel põhineva teenuse.

Karin Väljamäe asub alates 1. jaanuarist 2011 oma abikaasa töö tõttu ajutiselt elama Londonisse, kust jätkab tegevust strateegilise konsultandi ja juhatuse liikmena.

«Osalen meie klientide kommunikatsioonitegevuste nõustamises edasi, kuid samal ajal kasutan aega Londonis ka õppimiseks,» ütles Väljamäe.

«Olen aga aasta lõpuni igapäevaselt olemas ja keskendun nõustamise kõrval ka klienditeeninduse ning juhtimise sujuvale üleandmisele,» kinnitab ta.

Viimased viis aastat Audi Eesti turundust juhtinud Rivo Saarna näeb asumist suhtekorraldusfirma etteotsa võimalusena maksimaalselt kasutada oma senist praktilist turunduse, müügi- ja  kommunikatsioonialast kogemust.

«Oma pikaajalisest müügi- ja turunduskogemusest lähtudes soovin liikuda Euro

RSCG PR teenustega sügavamale turundusliku suhtekorralduse suunas, pakkudes seeläbi klientidele organisatsiooni erinevaid kihte ja strateegiaid hõlmavat kompleksset teenust.»

Saarna kinnitas, et näeb turunduslikku suhtekorraldust Euro RSCG PR unikaalse ja tugeva põhikompetentsina, mis peab klientidele tagama mõõdetava tulu.

Saarna sõnul liitus ta ettevõttega, kuna Euro RSCG PR on stabiilset kasvu näidanud ettevõte, mil on tänu tütarettevõtetele Lätis ja Leedus ning kuulumisele rahvusvahelisse ketti võimalus pakkuda talle mitmekülgset eneseteostust.

Rivo Saarna (37) on alates 1997. aastast töötanud avalike suhete, turunduse- ja müügivaldkonna juhina ettevõtetes: Leks Kindlustus (1997 – 1999, avalike suhete juht); Eesti Televisioon (1999 – 2002, müügi- ja turundusdirektor); Elion Ettevõtted (2002 – 2005, telemeedia- ja veebihalduse teenistuse juht); Audi Eesti (2005 – 2010, turundusjuht).

Saarna on lõpetanud Tartu Ülikooli Viljandi Kultuuriakadeemia ning töötanud ajakirjanikuna. Täiendanud end turunduse ja müügi alal Marketingi Instituudis.

Praegu omandab Rivo Saarna akadeemilist magistrikraadi Tallinna Tehnikaülikoolis juhtimise ja turunduse erialal.

Euro RSCG PR (Idea Public OÜ) on 2003.aastal asutatud suhtekorraldusagentuur, mille 2009. aasta konsolideeritud kogukäive oli 14 377 092 eesti krooni.

Ettevõtte klientideks on näiteks Viru Keskus, A. Le Coq, Maag Piimatööstus, Maag Lihatööstus, Toiduainete Tööstuse Liit, AS Santa Maria jpt. Euro RSCG PR teostab koostöös EAS-ga kommunikatsiooniprojekte Eesti tutvustamiseks Eestis, Leedus, Saksamaal, Venemaal, Poolas ja Norras.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles