Postimees teeb otseülekande Norra-Eesti it-koostöö seminarist

Kadri Hansalu
, majandustoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

11. mail toimuva seminari eesmärgiks on tutvustada Norras ja Eestis IT valdkonnas toimuvat ja luua kontakte mõlema riigi firmade vahel, et anda alus uueks viljakaks koostööks.

Seminari modereerib norra IT firmade liidust IKT Norge Roger Schjerva. Peamised norra esinejad on Tarje Bjørgum, teisest norra IT firmade liidust Abelia, kes räägib sellest kuidas Norra firmad arendavad IT lahendusi selleks, et leida lahendusi ühiskonna suurtele väljakutsetele, nagu näiteks vananev ühiskond, keskkond ja tervis. Trond Hovland, ITS Norge’st räägib norra IT lahendustest transpordi ja logistika sektoris.

Eesti poolelt räägivad Taavi Kotka, Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumist, avaliku ja erasektori koostööst e-riigi arendamisel, Ralf-Martin Soe, ITList, sellest kuidas Eesti töötab reaalajas majanduse lahendustega ja Kalle Kukk, Eleringist, Norra-Eesti Green IT programmist rahastuse saanud andmeportaalist, mille abiga saavad nii organisatsioonid kui eraisikud oma energiatarbimist tõhusamalt korraldada. 

Üritus algab kell 14 ja lõpeb kell 17 ning on inglise keeles.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles