Sandor Liive sukeldus suhtekorraldusärisse

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sandor Liive
Sandor Liive Foto: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES

Eesti Energia endine juht Sandor Liive omandas veerandi PR-firmast Callisto, mille suurosalus kuulub riigifirma endisele kommunikatsioonidirektorile Merlis Nõgesele. 

Callisto praegune ainuomanik Merlis Nõgene selgitas Postimehele, et otsus luua oma kommunikatsioonifirma sündis kohe, kui Sandor Liive mittejätkamine Eesti Energia juhina oli selgunud ehk mullu oktoobris.

«Lisaks minule on Callisto asutajad ja osanikud Eliis Vennik, Marina Bachmann, Margita Tuulik ja Kaja Kilk. Asjaajamise hõlbustamiseks asutasin ma ettevõtte üksinda, muudatused äriregistris on hetkel töös,» kirjeldas ta. «Lisaks nimetatutele on Callisto osanikuks edaspidi ka Sandor Liive, kes on tippjuhina alati mõistnud kommunikatsiooni olulisust juhtimises ning neid inimesi hoolega valinud ja lähedasteks partneriteks pidanud. See, et me saame koos Sandoriga oma igapäevast tööd jätkata teeb ainult rõõmu.»

Liive on ka Tallinna tehnikaülikooli kuratooriumi esimees.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles