Ryanairil on USAsse lendamise plaan endiselt laual

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ryanairile kuuluvad Boeing 737-800 reisilennukid.
Ryanairile kuuluvad Boeing 737-800 reisilennukid. Foto: SCANPIX

Iiri lennufirmal Ryanairil on USA-sse lendamise plaan endiselt olemas, kuid selleni jõudmine võtab ettevõtte sõnul veel vähemalt viis aastat.

«USA-sse lendamise plaan on meil endiselt laual, kuid meie lennukipargis on praegu vaid Boeing 737-800 tüüp, millega USA-sse lennata ei saa. Nii et praegu ei ole meil sinna lendamiseks õiget lennukitüüpi,» ütles Ryanairi Skandinaavia ja Baltikumi müügi- ja turundusjuht Elina Hakkarainen BNSile.

«Kuid see plaan on meil endiselt olemas ja loodame selle ka 10-12 Euroopa ja Põhja-Ameerika linna vahel käivitada, kuid usun, et selleni jõudmine võtab veel vähemalt viis aastat,» lisas ta.

Hakkaraineni sõnul on USA pikamaasihina ettevõtte ainus plaan ja näiteks Aasiasse lendamist pole praegu veel kaalutudki.

Iiri odavlennufirma Ryanair teatas märtsis soovist avada Euroopa ja USA linnade vahel 14 liini, kinnitas lennufirma juht Micheal O'Leary teatas vahetult pärast seda, et lennufirma ei kavanda ookeaniüleseid lende.

Tallinnast lendab Ryanair praegu Londonisse, Milaanosse, Oslosse ja Weeze'i lennujaama, hooajaliselt Bremenisse, Dublinisse, Gironasse ja Manchesteri. Kolmapäeval täitub Ryanairil Tallinna lennujaamas 1,3 miljonit reisijat ja tänavu loodab ettevõte Eesti reisijate arvu kasvatada 255 000-ni, mis on 10 protsenti rohkem kui mullu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles