Millised on 15 parimat müügilolevat nutitelefoni?

PM Majandus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Klient hoidmas iPhone 6 ja iPhone 6 plusi Apple´i poes New Yorgis.
Klient hoidmas iPhone 6 ja iPhone 6 plusi Apple´i poes New Yorgis. Foto: Reuters / Scanpix

Business Insider on reastanud oma igakuises edetabelis 15 parimat müügil olevat nutitelefoni.

1. iPhone 6 Plus

iPhone 6 Plus on Business Insideri hinnangul suurema osa inimeste jaoks parim telefon. Kuigi 5,5-tolline ekraan võib algul tunduda liiga suurena, on seade palju õhem ning lihtsamini käsitletav, kui konkureerivad phabletid.

2. iPhone 6

Juhul, kui hiigelsuure ekraaniga phablet ei ole meeltmööda, soovitab Business Insider osta 4,7-tollise iPhone 6, kuna see on portaali hinnangul disainilt, tarkvaralt ning kasutusmugavuselt parim nutitelefon, mida hetkel võimalik poelettidelt leida.

3. Samsung Galaxy S6

Galaxy S6 on Business Insideri hinnangul Samsunigi ajaloo parim telefon. Vähe sellest, tegu on ka parima Androidi telefoniga, mida hetkel osta saab. Samsung võttis seadme disainis kasutusele senisest soliidsemad materjalid -  metalli ja klaasi -  samuti on see varustatud kõigile konkurentidele silmad ette tegeva ekraani ja kaameraga.

4. Samsung Galaxy S6 Edge

S6 Edge on Samsungi lipulaeva S6 kumera ekraaniga versioon.

5. Samsung Galaxy Note 4

5,7-tollise ekraaniga Samsung Galaxy Note 4 on  Business Insideri hinnangul parim Androidi phablet, mida turult hetkel leida võib.

6. HTC One M9

HTC uusim tipptelefon on eelmise aasta mudeliga võrreldes lihtsalt veidi parandatud näitajatega versioon. Seadmel on parem kaamera, täiustatud disain ja kiirem protsessor.

7. Moto X

5,2-tolline Motorola Moto X võistleb parima Androidi telefoni tiitli eest. See jooksutab “puhast” Androidi, mis tähendab kasutajale kiiremaid tarkvarauuendusi.

8. OnePlus One

OnePlus One suudab oma tehniliste näitajate poolest konkureerida kõigi turul olevat tipptelefonidega, makstes samas kaks korda rivaalidest vähem. Paraku on selle hankimine üsna keeruline protsess.

9. Nexus 6

Google´i uusim lipulaev on Motorola valmistatud 6-tollise ekraaniga Nexus 6. Tegu on esimese nutitelefoniga, mis varustati Androidi uusima versiooniga Lollipop.

10. iPhone 5S

Apple´i tunamullune lipulaev on Business Insideri hinnangul ajahambale üsna hästi vastu pidanud.

11. Samsung Galaxy Note Edge

Note Edge sarnaneb Galaxy Note 4le, kuid sellel on serval teine lisaekraan, millel kuvatakse sisu vastavalt rakendusele, mis on hetkel kasutusel. Samuti on lisaekraanil võimalik esitada kellaaega, erinevaid meeldetuletusi ja uuendusi, samal ajal kui seadme põhiekraan on välja lülitatud.

12. LG G3

Lõuna-Korea tootja lipulaev paistab konkurentide seas silma erakordselt hea lahutusvõimega ekraaniga.

13. HTC One M8 (Windowsi versioon)

Business Insideri hinnangul on tegu parima Windows Phone´i operatsioonisüsteemi jooksutava nutitelefoniga.

14. Nokia Lumia 830

Tegu on Microsofti ühe uusima telefoniga. Seade kasutab Windows 8 platvormi ning on varustatud 5-tollise ekraaniga.

15. Blackberry Classic

Business Insideri hinnangul on tegu parima klahvidega telefoniga maailmas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles