Inkassofirma Julianus ostis konkurendi

Aivar Õepa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Julianus Grupi tegevjuht Ülar Maapalu.
Julianus Grupi tegevjuht Ülar Maapalu. Foto: julianus.ee

Inkassoettevõte Julianus Grupp OÜ ostis Eestis ja Lätis tegutseva inkassofirma OÜ Castovanni, teatas ettevõte. Tehingu hinda pooled ei avalikusta.

Julianuse käive oli mullu Eestis 1,5 miljonit eurot, Castovanni käive Eestis ja Lätis kokku 818 000 eurot. Julianuse teatel jätkavad nii ettevõtte 59 töötajat kui ka Castovanni 32 töötajat oma töökohtadel. OÜ Castovanni jätkab pärast tehingut tegutsemist iseseisva kaubamärgi all.

«Jälgisime OÜ Castovanni kasvu hoolega ning nad on olnud tõeline komeet – Castovanni murdis ennast Eesti inkassoturul eelmisel aastal kolme suurema ettevõtte hulka,» ütles Julianus Grupi juhatuse esimees Ülar Maapalu. «Ühinemine võimaluse senisest kiiremaks arenguks mitte ainult Eestis, vaid ka teistes Baltimaades. Inkassoteenuste puhul on inimtööl kriitiline tähtsus ning kahe ettevõtte peale on meil tööl nii Eesti kui ka Baltimaade parimad spetsialistid, kes täiendavad üksteise oskusi.»

Ülar Maapalu sõnul on OÜ Castovanni siiani keskendunud peamiselt  finantssektori võlgnevustele ning keerukate ja vanemate võlgnevuste lahendamisele. «Castovanni on selles valdkonnas kindlalt turu parim ettevõte,» ütles Maapalu. «Inkassoteenuse puhul annab lihtne tehe 1+1 tulemuseks reeglina 2,5, sest kaks reha koos riisub alati põhjalikumalt kui kumbki eraldi.»

Julianus Grupi omanik on läbi haldusfirma Iiruk OÜ Hans H. Luik. Castovanni OÜ kuulus tegevjuhile Oliver Markvartile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles