L'Oréali tippjuht kiitis Eesti looduskosmeetikat

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti kosmeetikatoodete kauplus Pillerkaar.
Eesti kosmeetikatoodete kauplus Pillerkaar. Foto: Sander Ilvest

Eestit külastanud Cosmetics Europe president ja maailma ühe suurema kosmeetikafirma L'Oréal Prantsusmaa juht Loïc Armand kiitis Eesti looduskosmeetika suunda, millest ka teised riigid eeskuju võtta võiksid.

Euroopa kosmeetikatootjaid ja -liite ühendav Cosmetics Europe, kuhu kuulub ka Eesti Keemiatööstuste Liit, tegeleb peamiselt toodete ohutusega ning uute turgude otsimisega väljaspool Euroopa Liitu, vahendab ERRi uudisteportaal «Aktuaalset kaamerat».

Siinse turuga tutvumas käinud Cosmetics Eurpe uus president toob esile meie looduskosmeetika suuna, mis mujal nii hästi arenenud veel ei olegi.

«Kuna see on nii öelda pisem riik, siis võib teil olla paremaid mõtteid. Ja ma arvan, et Eesti turg on väga elav ja innovatiivne, kus on palju väikeseid ja keskmise suurusega ettevõtteid, mis loovad uusi kontseptsioone ja tooteid,» rääkis Armand.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles