Rõivas: kuulsin Arumäe arvamust kütuseaktsiisi kohta esimest korda meediast

Tiina Kaukvere
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Peaminister Taavi Rõivas ütles, et luges esimest korda Postimehest, et tema majandusnõunik peab kütuseaktsiisi tõstmist väga halvaks ideeks.

«Seda seisukohta ma kuulsin avalikkusest nüüd esimest korda. Kahju, et see nii läks,» ütles Taavi Rõivas. Ta nentis, et ei küsinud selle kohta ka ise oma majandusnõunikult arvamust.

«Ta viimasel ajal ei olnud tööl ka väga tihti olemas,» selgitas Rõivas, kelle sõnul sattus Ruta Arumäe tööaeg nõunikuna just valimiskampaania perioodile ning ajale, mil pandi kokku uut valitsust.

«Tänane tasuta majanduspoliitiline nõuanne on see, et kõikide valimislubaduste ühte potti kokku kuhjamine ja nende täitmine kütuseaktsiisi tõstmisega on väga halb idee. Sellest nõust oleks muidugi märksa rohkem kasu olnud, kui mul oleks olnud seda kusagil varem öelda,» kirjutas tänases Postimehes peaministri majandusnõunikuna töötanud Ruta Arumäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles