Schibsted laieneb lisaaksiate abil

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TLNPM2:SCHIBSTED KONVERENTS :TALLINN, EESTI,14SEP10
SCHIBSTED LEADERSHIP CONFERENCE, ROLV ERIK RYSSDAL, CEO SCHIBSTED ASA.
pl/FOTO PEETER LANGOVITS, POSTIMEES
TLNPM2:SCHIBSTED KONVERENTS :TALLINN, EESTI,14SEP10 SCHIBSTED LEADERSHIP CONFERENCE, ROLV ERIK RYSSDAL, CEO SCHIBSTED ASA. pl/FOTO PEETER LANGOVITS, POSTIMEES Foto: PEETER LANGOVITS/PM/SCANPIX

Norra meediakontsern Schibsted hakkab ettevõtteid omandama. Raha selleks plaanib firma saada uute aktsiate emiteerimisest.

Kord tavaline meediafirma olnud Schibsted on laienemas digitaalsel turul, fookusega kuulutuseportaalidele, vahendab Reuters.

«Me püüame kasvu kuulutusportaalides nii orgaaniliselt kui omandamiste teel,» ütles Schibstedi tegevjuht Rolv Erik Ryssal. Ta ütles, et firma laieneb ka uutele turgudele, kui nood piisavalt atraktiivsed on.

Selle jaoks emiteeritakse aktsiaid. Iga investor saab A-aktsia ning ka uue B-aktsia, mille hääleõigus on kümnendik teise omast. Uued aktsiad peaksid ettevõttele juurde andma 350 miljonit eurot.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles