Riigi kinnisvarafirma teenis 9,6 miljonilise puhaskasumi

Aivar Õepa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
RKASi juhatuse esimees Jaak Saarniit.
RKASi juhatuse esimees Jaak Saarniit. Foto: parnupostimees.ee

Riigi Kinnisvara AS (RKAS) nõukogu kiitis eile heaks ettevõtte 2014. majandusaasta aruande, mille kohaselt konsolideerimisgrupi majandusaasta müügitulu kasvas 69 miljoni euroni ning ärikasum 12,4 miljoni ja puhaskasum 9,6 miljoni euroni.

Ettevõtte pressiteate kohaselt kasvasid kinnisvarainvesteeringud mullu kahekordselt võrreldes aasta varasemaga, 48,2 miljoni euroni. Investeeringutest ligi 20 miljonit eurot suunati tänavu aasta lõpus valmiva Eesti Rahva Muuseumi uue peahoone ehitusse.

«Haldustegevuse seisukohast on tähtis ära märkida ettevõttele kuuluvatele ja hallatavatele hoonetele heakorrateenuste osutajate leidmiseks korraldatud riigihanked, mis on andnud soovitud mastaabiefekti ja tagavad riigi raha senisest säästlikuma kasutamise,» ütles RKAS juhatuse esimees Jaak Saarniit.

Möödunud aastal müüdi 143 riigile mittevajalikku kinnisvaraobjekti kokku 3,5 miljoni euro eest. Müüdavast kinnisvarast oli enamik korterid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles