Pipedrive sai uue tegevjuhi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pipedrive'i logo.
Pipedrive'i logo. Foto: pipedrive.com

Müügijuhtimistarkvara pakkuja Pipedrive juhiks asus tänasest Steve Oriola. Senine juht ja kaas-asutaja Timo Rein jätkab presidendi rollis, et pühendada rohkem tähelepanu toote arendamiseks.

«Firmal on väga hea potentsiaal saada liidriks müügitarkvara pakkujate turul oma nišis,» kommenteeris Oriola otsust.

Oriola peamiseks ülesandeks on Pipedrive’i kasvu juhtimine. Ta on 15 aastat töötanud pilvepõhist tarkvara pakkuvates firmades, seehulgas 10 aastat juhtivatel ametikohtadel e-posti teenuseid pakkuvas Constant Contactis. Ta liitus sellega varajases faasis, mil firmas oli vähem kui 30 töötajat ning aitas kaasa firma edukale avalikule aktsiaemissioonile 2007. aastal. Hiljem oli ta reklaamitehnoloogia pakkuja Crossboard Mobile’i juht ning töötas juhtivatel ametikohtadel turundustarkvara firmades Balihoo ja Brightcove.

Pipedrive’i juhina vastutab Oriola müügi, turunduse, äriarenduse ja uute turgude eest. Senine juht ja kaas-asutaja Timo Rein jätkab presidendi rollis ning juhib toote, arenduse, integratsioonide ja klienditoe funktsioone. 

«Ma ise saan oma uues rollis keskenduda nendele asjadele, mis mind enim köidavad - alustades tootest,» märkis Rein.

Oriola asub tööle Pipedrive’i USA kontoris Menlo Parkis, Kalifornias, aga plaanib olulise osa ajast veeta ka ettevõtte Tallinna kontoris. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles