Hesburger laieneb Venemaal

Aivar Õepa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hesburgeri söögikoht Petropavlovskis Kamtšatkal.
Hesburgeri söögikoht Petropavlovskis Kamtšatkal. Foto: hesburger.ru

Soome kiirtoidukett Hesburger laiendab keerulise turuolukorra kiuste Venemaal tegevust, avades aprillis-mais 15 uut söögikohta.

Laienemine tõstab Hesburgeri söögikohtade arvu Venemaal 38-ni ja suurendab ettevõtte käivet Vene turul 30 protsendi võrra, kirjutab Kauppalehti.

Esimene uus söögikoht avatakse järgmisel nädalal Peterburis. Kokku tuleb Peterburi üheksa uut Hesburgeri söögikohta, ülejöäänud kuus avatakse teistes linnades Moskvast Novosibirskini.

«Venemaa on suure potentsiaaliga ja arenev turg, kus meil on juba praegu hea minek. Loomulikult on konkurents seal tihe, kuid näeme, et Hesburgerile on nõudlust,» ütles ettevõtte tegevjuht Kari Salmela.

«Muidugi lisavad majanduslangus ja keeruline poliitiline olukord riske, aga samas avaneb ka võimalusi – näiteks rendihinnad on praegu tavalisest madalamad,» lisas Salmela.

Söögikohtade avamise eest vastutab Hesburgeri Vene frantsiisipartner MegaGroup, kel on ka Ameerika Cinnabo ja Auntie Anne’s -kettide frantsiisiõigused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles