DNB lõpetab eraklientidele laenude ja hoiuste pakkumise

Aivar Õepa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Norra panga DNB kontor Riias.
Norra panga DNB kontor Riias. Foto: Ints Kalnins / Reuters

Aprillist ei paku DNB Pank enam Eestis eraklientidele laene ja hoiuseid, vaid keskendub üksnes ettevõtetest klientide teenindamisele ja liisinguportfelli kasvatamisele.

DNB Panga juhi Ivars Kapitovičsi sõnul keskendub DNB edaspidi Eestis oma tugevustele, et pakkuda parimat teenindust oma praegustele suurimatele kliendirühmadele – äri- ja liisinguklientidele.

Seades fookusesse ettevõtete panganduse teenuste pakkumise ja liisinguklientide teenindamise, ei jätka DNB Eestis uutele eraklientidele laenude ja hoiustamistoodete pakkumist, teatas pank.

«Meie senine osakaal kodulaenuturul on marginaalne ja turuosa suurendamine eeldab märkimisväärseid investeeringuid, mida DNB teha ei planeeri. DNB Pank austab sõlmitud kokkuleppeid eraklientidega ja jätkab kõigi seniste klientide teenindamist,» sõnas Kapitovičs.

«Ärisegmendis on meil juba praegu märkimisväärsed tulemused – hoiame seitsmeprotsendilise turuosaga neljandat positsiooni, liisingu turuosa ulatub kümne protsendini. DNB laenuportfelli maht on 520 miljonit eurot ja liisingulepinguid on sõlmitud ligi 14 000. Meie tugev külg on ärikliendi vajaduste mõistmine ning kõrged standardid nii olemasolevate kui ka uute äri- ja liisinguklientide teenindamises,» ütles Kapitovičs.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles