Palgamaksjate edetabeli eesotsas on väikese töötajate arvuga ettevõtted

Tõnis Oja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Äripäeva palgamaksjate edetabelis 3. kohal olev Eesti Telekom langeb järgmisel aastal ilmselt edetabeli eesotsast välja, sest eelmisel aastal ühinesid valdusettevõttega tütarfirmad EMT ja Elion.
Eesti Telekomi juht Valdo Kalm Viru keskuses toimunud pressiüritusel.
Äripäeva palgamaksjate edetabelis 3. kohal olev Eesti Telekom langeb järgmisel aastal ilmselt edetabeli eesotsast välja, sest eelmisel aastal ühinesid valdusettevõttega tütarfirmad EMT ja Elion. Eesti Telekomi juht Valdo Kalm Viru keskuses toimunud pressiüritusel. Foto: ERIK PROZES/

Suuri palku on võimelised maksma peamiselt alla 20 töötajaga ettevõtted, selgub täna avaldatud Äripäeva palgamaksjate edetabelist.

Palgamaksjate edetabeli esikümne hulgas on seitse alla 10 töötajaga, kahes töötab 11-20 ja ühes 36 töötajat.

Edetabeli esisajasse kuuluvatest on alla 10 töötajaga ettevõtteid 31, alla 20 töötajaga ettevõtteid 67 ja alla 30 töötajaga ettevõtteid 84. Üle 100 töötajaga ettevõtteid kuulub palgamaksjate edetabeli esisajasse vaid kolm ning ainus mitmesaja töötajaga on neist Skype Eesti, kus oli 2013. aastal 424 töötajat.

Vaata Äripäeva palgamaksjate edetabelit siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles