Eesti suurimat palka saavad ABB juhid

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aastaid Eesti üht suurimat ja edukamat välisinvestorit ABB-d juhtinud soomerootslane Bo Henriksson on ka üks Eesti kõrgeima palga saajaid.
Aastaid Eesti üht suurimat ja edukamat välisinvestorit ABB-d juhtinud soomerootslane Bo Henriksson on ka üks Eesti kõrgeima palga saajaid. Foto: Andres Haabu

Äripäeva koostatud palgaedetabeli esimesel kohal on ABB Eesti tütarfirma juhid Bo Henriksson ja Matti Pekkarinen, kelle sissetulek ulatub hinnanguliselt ligi 37 000 euroni.

Teisel kohal on nafta ja naftasaaduste logistikateenuse pakkuja Tarcona AS ainus juhatuse liige Sulev Loo, kelle kuutöötasu küünib 27 909 euroni.

Kiirlaenukontori MCB soomlasest juht Rami Ryhänen on 26 744 euroga neljandal kohal ja sama ettevõtte juhatusse tunamullu lisandunud britt Paul Aylieff 16 314 euroga 18. kohal.

Vahepeale jäävad Vopak E.O.S. AS neljaliikmeline juhatus ja kuueliikmeline nõukogu, kus arvestuslikult küünib kuutasu üle 20 000 inimese kohta ning valdusfirma Eesti Telekom AS juhatus, kus saadakse keskmiselt 16 528-eurost tasu.

Loe pikemalt Äripäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles