Eften müüb oma Balti portfelli

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Narva mnt 3 asuv PRIA Tartu teenindusbüroo.
Narva mnt 3 asuv PRIA Tartu teenindusbüroo. Foto: Kristjan Teedema

Varavalitseja Eften Capital on alustanud tütarettevõtte Balti Kinnisvaraportfell AS varade müüki; kinnisvara müügiväärtus on kokku 23 miljonit eurot.

«2013. aasta aktsionäride üldkoosolekul sai vastu võetud otsus, et viie aasta jooksul – 2018. aastaks – tuleb Balti Kinnisvaraportfell likvideerida. Nüüd olemegi koostöös Colliers Internationaliga müüki alustanud,» ütles Eften Capitali juht Viljar Arakas BNSile.

Müüa on 11 fondile kuuluvat väiksemat rendipinda Tallinnas, Tartus, Jõhvis, Rakveres ja Võrus, selgitas Arakas. Portfelli keskmine rendihind on 5,27 eurot ruutmeetri kohta.

Tallinnas müüb Eften Tähetorni tänaval 1,7 miljoni euro eest hoone, milles tegutsevad trükikojad Uniprint ja Reva Print, lisaks 1,1 miljoni euro eest 2600-ruutmeetrise ärihoone Türi tänaval ning 1,7 miljoni eest hoone Liimi tänaval.

Tartus on müügis kaks hoonet, üks Raekoja platsi ja Kompanii tänaval nurgal asuv Cafe Truffe maja, mille eest küsitakse 1,8 miljonit eurot, ning Ülejõe Catweesi hoone, milles viimast aastat üürib ruume ka Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Amet (PRIA). Narva maantee hoone hind on 4,2 miljonit eurot.

Veel müüakse kaks logistikasektoriga seotud hoonet Harjumaal, Tänassilmas – 2,4 miljoni eurone Antalise hoone ning 3,3 miljoni euro eest maja, kus tegutsevad Kulukaubandus OÜ ja Naps Solar Estonia.

Jõhvis on 2,7 miljoni euro eest müügis kinnistud asukohaga Linda 15c, 15d ja 15e, Rakveres kaks jaekaubandushoonet Laada tänaval ja Ringtee tänaval, mille eest küsitakse vastavalt 2,3 ja 2,4 miljonit eurot ning Võrus on müügis väiksem jaekaubanduspind Jüri tänaval, mille eest küsitakse 264 000 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles