Eesti Raudtee juht esitas lahkumisavalduse

Kadri Hansalu
, majandustoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Raudtee juhatuse esimees Ahti Asmann
Eesti Raudtee juhatuse esimees Ahti Asmann Foto: Peeter Langovits

AS Eesti Raudtee juhatuse esimees Ahti Asmann esitas täna, 27. märtsil ettevõtte nõukogule avalduse enda tagasikutsumiseks AS Eesti Raudtee juhatuse esimehe ametikohalt.

«Olen teinud seoses avalikkuses küsimusi tekitanud kütusekaardi kasutamisega nõukogule ettepaneku mind ametist vabastada,» kommenteeris Ahti Asmann oma otsust. «Minu jaoks on tähtis, et raudteel algatatud muudatused saaksid edukalt lõpule viidud ja ma ei soovi, et minu isiku ümber tekkinud meediakära seda takistaks,» selgitas Asmann.

«Juhul kui nõukogu minu taotluse rahuldab, olen vajadusel valmis ettevõtet juhtima uue juhi leidmiseni,» lisas Asmann.

Äripäev kirjutas 18. märtsil, et Ahti Asmanni tool kõigub, kuna ettevõttest on kadunud hiigelkoguses relsse. Hiljem kirjutas leht, et Asmann pidi ettevõttele tagasi maksma ka poole oma viimaste aastate kütusekuludest, kuna tema abikaasa kasutas firma kütusekaarti isikliku auto tankimiseks. Asmann väitis, et tal oli selleks kokkulepe ettevõtte nõukoguga olemas, kuid see oli lepingus fikseerimata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles