Kühne + Nagel investeerib Tallinna IT-keskusse pool miljonit

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kühne + Nageli Eesti tegevjuht Priit Põldar (vasakul) ja Tallinna IT-keskuse juht Mart Ambur.
Kühne + Nageli Eesti tegevjuht Priit Põldar (vasakul) ja Tallinna IT-keskuse juht Mart Ambur. Foto: Toomas Huik

Rahvusvaheline logistikaettevõte Kühne + Nagel AS plaanib oma Tallinnas Ülemiste Citys asuvat IT-keskust laiendada, kokku investeeritakse laiendusse üle poole miljoni euro.

«2012. aastal võtsime vastu strateegilise otsuse investeerida Tallinna IT-keskuse arendusse, et see oleks vastavuses meie IT-mahtude kasvuga,» ütles Kühne + Nageli Tallinna IT-keskuse juht Mart Ambur BNSile.

«Laiendame kontoripinda seoses töötajate lisandumisega, samuti vajame ruumi välispartnerite jaoks. Praeguste plaanide kohaselt lisame vähemalt kaks kõrge lisandväärtusega töökohta iga järgneva aasta jooksul,» lisas ta.

Amburi sõnul on ettevõte Ülemiste City asukoha ja arendusplaanidega rahul ning see on ka põhjust, miks otsustati just sealset kontoripinda laiendada.

Samuti sõnas Ambur, et Eesti suudab pakkuda atraktiivset ja tehnoloogiasõbralikku ettevõtluskeskkonda. Lisaks on Eestis IT-sektori palgad ja rendikulud mõistlikul tasemel ning ettevõtluskeskkond läbipaistev.

«Oleme kohalike talentide seast keskusesse palganud 200 kõrgelt kvalifitseeritud IT-eksperti, kellest kolm neljandikku töötavad välja uusi rakendusi, samal ajal kui ülejäänud pakuvad ööpäevaringset tuge meie globaalsetele süsteemidele,» lisas ta.

«Meil on ka edaspidi plaanis oma Tallinna IT-keskuse tegevust laiendada, see toetab meie globaalset positsiooni logistikaäri IT-lahenduste osas ning rahuldab ka info- ja kommunikatsioonitehnoloogia (IKT) kasvavat nõudlust meie ärioperatsioonides. Meil on hea meel näha, et Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS) toetab seda initsiatiivi,» rääkis Ambur.

Kokku investeeritakse Kühne+Nageli kontori laiendusse 507 753 eurot, millest 253 877 annab EAS toetusena tööstus- ja teenindusettevõtja tugiteenuskeskuste meetmest.

Kühne + Nagel AS on rahvusvaheline logistikaettevõte, mis on esindatud 100 riigis ja kus töötab 63 000 inimest. Eesti turule sisenes ettevõte 2006. aastal ning 2013. aasta käive ulatus 22,8 miljoni euroni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles