Londonist otsitakse Eestisse investoreid

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
London.
London. Foto: Peeter Langovits

EAS ja Briti-Eesti Kaubanduskoda korraldavad Londonis homme konverentsi «SmartEST: Eesti peale eurotsooni ja OECDga liitumist», kus tutvustatakse investeerimisvõimalusi Eestisse.

Konverents on suunatud ärikontaktide sõlmimisest ning Eestisse investeerimisest huvitatud ettevõtetele, teatas EAS. Kohale oodatakse üle 100 huvilise, muuhulgas pangandussektorist ja tervishoiuvaldkonnast.

Peaesinejaks on majandusminister Juhan Parts, peapaneelis saavad sõna ka ASi Tallinna Vesi juhatuse liige Ian Plenderleith ja Skype’i juhataja Sten Tamkivi.

Veel esinevad Nasdaq OMX Tallinna Börsi juhatuse esimees Andus Alber, Prime Assetsi juhataja Ardi Roosimaa, Overalli juhatuse esimees Märt Haamer ja eGoverance Laboratory juhatuse liige Neeme Org.

Partsil seisavad ees ka kohtumised potentsiaalsete investoritega, kelle nimesid ei olnud EAS nõus avalikustama.

Samal ajal viibib Londonis ka Eesti ettevõtjate paarikümneliikmeline delegatsioon. Muuhulgas kohtutakse ka Londoni Eesti Gildiga, kes avab täna oma teist hooaega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles