Rõivas: tasub ikka uskuda neid, kes läbirääkimisi peavad

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Rõivas
Taavi Rõivas Foto: Jaanus Lensment / Postimees

Peaminister Taavi Rõivas ütles, et maksupeatükk koalitsioonikõnelustel pole veel lõpetatud, mistõttu on rahandusminister Maris Lauri täna hommikune väide, et suuri muudatusi ei tule, spekulatsioon.

«Võib päris kindel olla, et praegu on lõplike seisukohtade väljaütlemiseks maksuteemadel ilmselgelt liiga vara,» lausus Rõivas valitsuse pressikonverentsil.

Tema sõnul ei ole maksuteemadel kaugeltki mitte lõpule jõutud ning seetõttu on kõik jutud sel teemal spekulatsioonid. «Tasub ikka uskuda nende inimeste sõnu, kes reaalselt laua taga istuvad ja reaalselt läbirääkimisi peavad.»

Ka põllumajandusminister Ivari Padar (SDE) oli rahandusministri väljaütlemisest üllatunud. «Maksuteemadega hakati ju alles eile pihta,» lausus ta. «Maksundusest on kindlasti pikalt veel rääkida, selles suhtes pole kaugeltki kuhugi veel jõutud!»

Rahandusminister Maris Lauri (Reformierakond) kinnitas tänasel KPMG maksukonverentsil, et kindel on see, et kardinaalseid muutusi maksusüsteemis ei tule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles