Järjekordne Coca-Cola tippjuht lahkub ettevõttest

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Coca-Cola pudelid.
Coca-Cola pudelid. Foto: SCANPIX

Maailma suurima karastusjoogitootja Coca-Cola tehnilise poole ja innovatsiooni eest vastutanud Guy Wollaert teatas, et lahkub kuu lõpus ettevõttest, kirjutab Wall Street Journal.

Väidetavalt on põhjuseks Wollaerti soov pühendada rohkem aega oma Euroopas elavale perele. Wollaert on pärit Belgiast ning alustas oma karjääri 1990ndate alguses Coca-Cola Ida-Euroopa regiooni äri käimalükkamisega. Kogu kontserni innovatsioonijuhiks sai ta 2011. aastal.

Wollaerti asemikuks saab juba 1985. aastal ettevõttega ühinenud ning praeguseks Coca-Cola teadusjuhiks tõusnud Ed Hays.

Viimasel kahel aastal oma müügieesmärkidele alla vanduma pidanud Coca-Colast on hiljuti lahkunud mitu tippjuhti. Käesoleva aasta alguses lahkus turundusjuht Joe Tripodi, mullu aga finantsjuht Gary Fayard ja Ameerika regiooni juht Steve Cahillane.

Coca-Cola tegevjuht Muhtar Kent on hoiatanud, et käesolev aasta on kontsernile üleminekuaastaks ning suuremat kasvu on oodata alles järgmisel aastal.

Aasta alguses teatati ka suuremast koondamislainest. Koondatakse nii Coca-Cola Atlanta peakorteris kui ka ettevõtte Põhja-Ameerika ja rahvusvahelises harus. Esialgu koondatakse 1600-1800 töölist kokku 130 000 inimesest, kes üle maailma Coca-Cola palgal on, kuid varsti võivad järgneda uued tööjõukärped.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles