Maksu- ja tolliameti peadirektori asetäitjaks sai Egon Veermäe

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Egon Veermäe.
Egon Veermäe. Foto: Toomas Huik

Avalikul konkursil maksu- ja tolliameti peadirektori asetäitja kohale oli palju kandidaate, kuid valituks osutus Egon Veermäe.

Ameti peadirektor Enriko Aav ütles, et tõsisemalt kaalumisele jäi viimaks neli kandidaati, kellest kaks kandideerisid oma kollektiivist ja kaks inimest avaldasid soovi asuda sellele tööle väljastpoolt.

Pärast kaalumist ja erinevate voorude ning proovitööde analüüsimist otsustati valida peadirektori asetäitja ametikohale MTA senine kontrolliosakonna juhataja Egon
Veermäe, kes asub peadirektori asetäitja kohusetäitjana tööle esmaspäeval, 13. septembril.

«Egoni juhtida on meie ameti põhivaldkondade töö ja soovin talle jõudu ning pealehakkamist uues ametis,» lausus peadirektor.

Egon Veermäel on juriidiline kõrgharidus. Ta alustas toonases maksuametis tööd 2001.aastal. Aastaid on Veermäe olnud maksurevisjoni ja süüteomenetluse ainete lektor sisekaitseakadeemias, samuti on ta tunnustatud maksuekspert rahvusvahelisel tasandil. Veermäe on ka ameti juhtkolleegiumi liige.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles