Sony vahetas välja filmiüksuse juhi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sony filmiüksuse Sony Pictures uus juht Tom Rothman koos näitlejanna Julianne Moore´iga.
Sony filmiüksuse Sony Pictures uus juht Tom Rothman koos näitlejanna Julianne Moore´iga. Foto: SCANPIX

Sony Picturesi uueks juhiks nimetati Tom Rothman, kes varasemalt juhtis Sony filmi- ja televisiooniproduktsiooniettevõtet Tristar, kirjutab Wall Street Journal.

Sony filmiüksust on peale sügisel väidetavalt Põhja-Korea poolt toime pandud küberrünnakuid tabanud mitmed ümberkorraldused ning Rothmani palkamine peaks analüütikute sõnul viitama sellele, et Sony on filmide tootmise puhul huvitatud senisest rohkem kulude kärpimisest ning kasuminumbrite kasvatamisest.

Senine ettevõtte juht Amy Pascal oli Wall Street Journali andmetel filmimaailmas hinnatud ja armastatud, samas oli ta mitmel puhul vastu emaettevõtte poolt välja pakutud kärpeplaanidele.

12 aastat Twentieth Century Foxi kaasjuhtinud Rothman on aga tuntud karmi käe ja kasumile orienteerituse poolest, mis on omakorda vähendanud tema populaarsust filmitööstuses.

Sony Pictures kuulub Sony meelelahutusüksuse Sony Entertainment alla, mille juhi Michael Lyntoni tööleping pikendati WSJ andmetel äsja mitme aasta võrra.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles