Ausa hinnastamise leppega liituvad ka kinnisvara pakkujad

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Euro tuleku esimene kampaania kutsub kaupmehi liituma ausa hinnastamise leppega.
Euro tuleku esimene kampaania kutsub kaupmehi liituma ausa hinnastamise leppega. Foto: Rahandusministeerium

Rahandusministeeriumi korraldatud ausa hinnastamise kampaaniaga on liitunud juba üle 250 ettevõtte.

Ausa hinnastamise kampaania on nüüdseks kestnud juba veidi üle kahe nädala ning selle aja jooksul on leppega liiunud 265 ettevõtet.

Lisaks kauplustele on leppega liitunute hulgas ka reklaamitrüki, veebilaheduste, haljastuse ja korteriühistu loomisega ning kinnisvara vahendusega tegelevaid firmasid.

Leppe eestvedamisega tegeleb kaubandus- ja tööstuskoda ning leppega liitunud ettevõtted annavad lubaduse, et ei tõsta euro tulekuga põhjendamatult oma seniseid hindu.

Rahandusministeeriumi kantsler Tea Varraku sõnul ongi kartus hinnatõusu ees üks suuremaid hirme, mis eestimaalastel on seoses eurole üleminekuga tekkinud ja loodetavasti aitab ettevõtjate avalik lubadus inimestel veenduda, et euro tulek ei põhjusta hindade tõusu.

Kampaania kestab 23. augustist kuni 26. septembrini ning rahandusministeeriumi eurokommunikatsiooni projektijuht Ingvar Bärenklau sõnul võiks lõpuks liitunuid olla mõni tuhat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles