Järjekordne tehnoloogiaettevõte toob Eestisse oma arenduskeskuse

Aivar Õepa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Twilio tarkvaraarenduse juht Ott Kaukver.
Twilio tarkvaraarenduse juht Ott Kaukver. Foto: Twilio

Pilvetehnoloogial põhinevat kommunikatsiooniplatvormi pakkuv USA ettevõte Twilio avab Tallinnas arenduskeskuse, kuhu palgatakse kuni 50 töötajat.

Keskus hakkab vastutama tarkvaraarenduse ja innovatsiooni, süsteemide halduse ning Twilio ülemaailmselt kasvavale kliendibaasile toe pakkumise eest, teatas ettevõte.

300 töötajaga Twilio peakorter asub San Franciscos, Tallinna arenduskeskus on Londoni kõrval teine ettevõtte keskus Euroopas.

«Meie rahvusvaheline klientuur kasvab kiiresti. Sellepärast on Eestisse arendusüksuse loomine ja meie arendusvõimekuse kasvatamine Twilio klientide vajaduste rahuldamise seisukohast väga tähtis,» ütles Twilio ülemaailmset tarkvaraarendust juhtiv Ott Kaukver.

«Kavatseme Eestisse luua mitu iseseisvat arendustiimi, kes saavad endale vastutuse töötada välja tooteid Twilio globaalse kommunikatsiooniplatvormile,» lisas ta.

«Eesti arendusüksus on Twiliole üks esimesi rahvusvahelisi arendusüksusi. Tallinna kontori avamine tähendab meie jaoks võimalust muuta oma talendibaas mitmekesisemaks ja pakkuda Twilio klientidele uuenduslikku kommunikatsioonitehnoloogiat,» rääkis Twilio tegevjuht ja kaasasutaja Jeff Lawson.

Twilio pakub ettevõtetele kommunikatsiooniplatvormi, mis võimaldab hääl- ja sõnumside ning WebRTC rakendused integreerida oma äritarkvaraga. Twilio platvormi kasutab üle 400 000 arendaja, ettevõtte klientide seas on Uber, Coca-Cola, Walmart jpt.

2008. aastal asutatud ettevõte on kaasanud üle 100 miljoni dollari riskikapitali investoritelt, sh Bessemer, Redpoint ja Union Square.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles