Kaks küsimust, mis tuleks koosoleku lõppedes esitada

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koosolek
Koosolek Foto: PantherMedia

Selleks, et koosolek tulemuslikult lõpetada, soovitab populaarse videokeskkonna Netflix personalijuht Patty McCord selle lõppedes vastata neile kahele küsimusele, kirjutab Stanfordi ülikooli ärikäitumise professor Bob Sutton oma LinkedIni postituses.

McCordi sõnul toimivad juhatused kõige edukamates ettevõtetes meeskonnana ning kõige keerulisemad otsused tehakse üheskoos mitmepoolse diskussiooni tulemusena.

«Kõige olulisem roll, mis mul on olnud Netflixis kanda, on iga koosoleku lõppedes küsida: kas me oleme täna siin ruumis jõudnud mingite konkreetsete otsusteni? Kui jah, siis kuidas me neid otsuseid edastame?»

Kuigi juhatusele võib tunduda, et pika koosoleku käigus sai langetatud mitmeid olulisi otsuseid, aitab neile kahele küsimusele ausalt vastamine mõista, et tegelikult on antud teemad alles arutamis- ja kaalumisjärgus. Sellest lähtuvalt tuleks infot ka oma töötajatele edasi anda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles